Skip to content

5 motive pentru care sneakerşii sunt cadoul perfect

Sărbătorile bat la uşă, iar goana după cadouri a început de ceva timp deja. Şi cu ocazia asta, noi vrem să-ţi dăm 5 motive pentru care sneakerşii sunt cadoul perfect. Poate, poate, te vei inspira/răzgândi în privinţa cadourilor pe care vrei să le dăruieşti.

1. Pentru că nu o să auzi pe nimeni niciodată zicând că are prea multe perechi de încălțăminte.
Serios, tu ai auzit pe cineva vreodată spunând “Vai, dar am atâtea perechi…?” Never.

2. Raportul preț/performanță/calitate, nu?
O lumânare arde doar de câteva ori, dar o pereche de sneakerși este utilă oricând şi poate fi purtată din nou şi din nou. Sau cel puţin până se rupe. Dar stai chill, cumperi alţii.

3. Trebuie doar să știi mărimea corectă
Pentru o alegere perfectă, ai nevoie doar de puţin bun gust și să știi mărimea corectă. Profită de un moment de neatenție pentru a afla mărimea potrivită, iar pentru bunul gust Footshop has your back.

4. Pot fi cadoul unic/suprem.
Deși costă câteodată mai mult decât o jachetă sau un parfum, mereu lasă impresia de “cadoul unic”, nu? Sau nu te-ai întrebat asta niciodată?

5. Un singur cadou şi o mulţime de opţiuni.
Când decizi să faci cadou o pereche de sneakerși, sunt foarte multe alte alegeri în joc. Și sunt atâtea perechi FIRE la Footshop! Asta-i ideea. Să ai de unde alege!

Indiferent de brand, model/siluetă, colorway, calitate/material, şamd, retailerul premium Footshop le are pe toate. And we’re damn serious! Convinge-te singur şi nu uita să pui un zâmbet pe față cuiva drag, dăruindu-i o pereche de sneakerşi.

craciun cadoul perfect sneakers sneakersi footshop sole and shape christmas gift

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to top

We use cookies 🍪 to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are OK with our privacy terms. OK DATA PROTECTION